FASHION | Primark Essen

IMG_6944
Misschien heb je de elf tassen al voorbij zien komen op Instagram. Misschien niet. Feit is dat we gister met drie meiden elf tassen hebben volgegooid in de Primark in Essen (de hemel met haar zes verdiepingen, groots en hysterisch). Ik was met mijn twee tasjes de braafste, ik moet namelijk eerst van mezelf de rest van mijn kledingkast verkopen en weggeven. Binnenkort kunnen jullie een bomvolle Marktplaats/Tictail verwachten, dus mocht je nog willen shoppen: doe het bij mij!

Toen ik in Londen woonde opende de Primark net haar vestiging op Oxford street. Wat een gekkenhuis, en sindsdien ben ik hooked. Ik was maar al te blij dat ze uiteindelijk naar Nederland kwamen. Vooral de accessoires en basics (panty’s, leggings, longsleeves en dat soort dingen) zijn echt superhandig én goedkoop, maar af en toe hebben ze ook echt een toffe collectie. Benieuwd wat ik meenam?

Een zwart kanten jurkje. Een lange trui met rode panterprint. Een lekker warm gebreid zwart vest.
IMG_6938

Een jurkje met madeliefjes. Een lange longsleeve. Een donkergroene blouse. IMG_6953

Een lange donkergroene jurk met leren mouwen. Een dikke trui met stippen die er ‘op’ gebreid zijn.  Een zwarte jeans met extra hoge taille. IMG_6959

Een vossenkruik. Slofjes. Een okergele muts en sjaal. En een he-le-boel panty’s en leggings!
IMG_6949

70 thoughts on “FASHION | Primark Essen

  1. Leuke dingen heb je gekocht, en wat heb je je goed ingehouden haha ;) Vooral je bolletjestrui en zwart vest vind ik erg mooi! Ik moet nog een kleine maand wachten, dan wordt de Primark hier in Eindhoven (eindelijk) geopend!

  2. Leuk hoe je het op de foto’s laat zien:D en wat heb je gave dingen gekocht! ik ben vooral fan van je high waist jeans en je truien maar ook je jurkjes zijn geweldig..

    Helaas ben ik na mijn eerste bezoek aan de primark getraumatiseerd dus ik kom er liever niet meer.. Mijn collega was zo lief om deze week pantoffels voor mij te kopen toen ze er heen ging <3

    Liefs

      1. Het was er zo druk dat ik me helemaal rot irriteerde en blij was toen ik buiten stond.. Ja zijn van die heerlijke “bont” laarjes <3 word helemaal blij als ik 'r aan denk hahahahh

        Die lage broeken ben ik wel een beetje klaar mee, vind het vooral vervelend als je bukt en heel je rug is bloot.. Heb tattoeages op mijn rug en op stage hoeft natuurlijk niet elke cliënt dat te zien ;)

      2. Hahaha ja, dat ken ik dan zeker wel. Verstand op nul en graaien. Ik kan ook niet tegen mensenmassa’s. Maar hier was het lekker rustig! En in Nederland op een doordeweekse ochtend ook hoor!

        Ja, ik ook. Draag sowieso niet veel broeken, ik leef in lange truien, jurkjes en rokken. Hoge broek is fijn!

  3. Leuke dingen heb je geshopt! Ben ook in Essen geweest, maar die wijde truien en blousjes staan mijn niet, terwijl ik ze heel leuk vind! Heb het dus gehouden bij een pyama broek en sloffen. Vond ik het wel wat te groot daar… Dan weet ik niet waar ik moet kijken. :P Oh wel wat leuks voor mijn nichtje gekocht, want leuke kinderkleding hebben ze ook!

    1. Haha ja. Ze hebben ook een boel strakke truitjes en jurkjes! Wij zijn heel zorgvuldig alle verdiepingen afgegaan (zijn er vaker geweest, de eerste keer was ook hysterie en paniek). Dit keer heel rustig, met broodjes en drinken in de tassen en af en toe oppassen voor elkaar als we naar de wc gingen buiten de winkel. Er gaat tegenwoordig een hele strategie aan vooraf, hahah!

  4. Oeehhh, wat heb jij toffe dingen gekocht! Ik was vorige week in Essen en toen was het alleen maar heel druk en hadden ze niet veel leuks :( Misschien dat ik morgen even naar Almere ga!

  5. Die vossenkruik wil ik ook! Alleen jammer dat ik nu elke dag moet werken en nooit meer op een rustig tijdstip naar de Primark kan. Na 5 uur of in het weekend durf ik het niet echt aan.

  6. Ik vrees dat ik dringend naar Essen moet,……:-), wat een leuke aankopen,……maakt je toch blij hé!!!

  7. Wat gaaf allemaal zeg! Ik ben ook dol op Primark en baal er dan ook van dat ik er altijd een stukje voor moet reizen. Dat vossenkruikje is echt te lief haha! Ook ik moet mijn kledingkast uitmesten. Ik blijf het maar uitstellen!

  8. Even een vraagje; gaat het wel lang mee die kleding of max. 1 jaar?? Wij hebben er 1 in de buurt maar ik twijfel…

  9. Heel leuke aankoopjes, vooral dat jurkje met madeliefjes! Ik vind het zo jammer dat de primark in België in Luik zit, is me net iets te ver (en te duur) voor met de trein.

  10. De Primark! Je hebt er echt heerlijk geshopt, zou er ook wel eens los willen gaan, maar ik vrees de drukte nogal… En de maten.
    Hier hebben ze alleen nog maar de Primark distributiecentra en niet de winkels.

    1. Haha ja, ZES. En dan ook nog grote verdiepingen. -1 is vrouwen en accessoires, 0 is vrouwen, 1 is vrouwen, 2 is schoenen en lingerie, pyjama’s enzo, 3 is heren en 4 is kinderen en home. Leuheuk!

      Jaa, zelf gemaakt. Fruitkistjes reiskast ♥

  11. ik woonde ook in Londen toen de Oxford St vestiging werd geopend en ik en een vriendin hebben buiten gezeten en gekeken hoe gek iedereen werd in de rij (wij gingen zelf daarna naar de Croydon locatie) Ik vind het nu zoveel duurder (jurkjes zijn 2 keer zo duur), maar voor panty’s, sokken en vesten ga ik er af en toe wel heen. Het jurkje met madeliefjes heb ik ook – een van mijn favoriete zomerjurkjes

  12. Ziet er leuk uit! Ik ben afgelopen jaar bij toeval in Bremen in de Primark terechtgekomen en wist niet wat ik zag. Overal graaiende meiden en rijen voor pashokjes en kassa’s, dus ik was er zo weer uit maar zag inderdaad wel genoeg leuke dingetjes…

Share your dreams